Monte Nisa

Monte Nisa is een villa met uitzicht op de Chianti-heuvels van San Casciano in Val di Pesa. Dit is een vakantiehuis bestaande uit twee appartementen die plaats bieden aan 6 personen voor een totaal van 12 personen. Er worden geen maaltijden of andere professionele diensten aangeboden, slechts een ademtocht van toeristische bestemming. Het is mogelijk om het hele pand te huren voor exclusief gebruik - "Total Nisa" of slechts één appartement - "Terra Nisa" voor de begane grond appartement, "Sopra Nisa" voor de eerste verdieping appartement. Door het hele gebouw te huren, heeft u het exclusieve gebruik van het zwembad en het park, terwijl u een appartement huurt zwembad en park worden gedeeld met de gasten van het andere appartement.

 

Korte geschiedenis

Monte Nisa is een villa die dateert uit 1934 en is gebouwd op de top van een heuvel in Toscane, op het gebied van de productie van klassieke Chianti-wijn. De rustige, panoramische en zonnige ligging werd met veel zorg en passie gekozen door de eerste eigenaar, Manetti genaamd, en van zijn naam afgeleid het originele toponiem van "Villa Manetto".
Manetto ontwierp de villa om er zijn "buen retiro" van te maken en persoonlijk te regisseren bouwwerkzaamheden en zorgen voor elk klein detail.
Vervolgens verkochten de erfgenamen de villa die sindsdien een onrustige periode doormaakte en van tijd tot tijd een zomerkolonie werd, recreatieve club, magazijn en zelfs militaire commando tijdens de tweede oorlog wereld, die schade lijdt door kanonbrand.
In de periode waarin de eigenaren de markiezen van Antinori waren, veranderde de naam van de villa en van "Manetto" werd het "Montenisa".
Toen waren er andere eigendomsveranderingen tot in 1976 de villa werd gekocht door de huidige eigenaren die de restauratie begonnen.

Diensten

Monte Nisa ligt op slechts 4 km van de afrit Tavarnelle van de snelweg Firenze Siena.
Het dichtstbijzijnde dorp is Montefiridolfi, op 900 meter afstand, met een supermarkt, een bar, een kiosk en een restaurant Supermarkt, apotheek, banken met geldautomaat, postkantoor, slagers en alle andere commerciële activiteiten zijn ongeveer 10 minuten met de auto, in Mercatale Val di Pesa.
De afstanden tot de belangrijkste toeristische bestemmingen zijn:
Florence - Ponte Vecchio km. 28
Peretola - luchthaven km. 22.4
Galileo Galilei - luchthaven km. 82
Siena km. 52
Pisa km. 86
San Gimignano km. 33
Gezien de locatie wordt Montenisa meestal gebruikt voor een rustig en ontspannen verblijf op het platteland. afgewisseld met korte uitstapjes naar de belangrijkste toeristische locaties of bezoeken aan de productie-kelders van de Chianti Classico-wijn.

Services

De villa is omgeven door twee hectare park, deels bebost en deels grenen.
Er is een groot terras met uitzicht op de heuvels van Chianti. Je kunt binnen gratis parkeren van het onroerend goed in de directe omgeving van het huis Villa en het park zijn bijna volledig bedekt door het WIFI-signaal en het internet is vlak en gratis.
Het zwembad is niet overdekt met een diameter van 10 meter, met tafels en ligstoelen om te zonnebaden, en in de koffer u huurt het gehele pand - "Total Nisa" - is voor exclusief gebruik, anders wordt het gedeeld met de gast van het andere appartement.
De eigenaren wonen niet in de villa, maar zijn altijd beschikbaar voor eventuele opheldering of noodzaak.
Elk appartement heeft een tv met terrestrische, satelliet- en Netflix-kanalen. Het park is volledig omheind en heeft toegang tot de villa via een van de twee elektrische poorten met behulp van de afstandsbediening die bij aankomst is geleverd, samen met de sleutels van het appartement.